werkwijze online inboedeltaxatie

 

Elk voorwerp in huis vertegenwoordigd een dagwaarde. Om de dagwaarde van verschillende voorwerpen te bepalen zijn de volgende aspecten van belang voor een correcte afschrijving; de huidige nieuwwaarde, de kwaliteit, de leeftijd, het aankoopbedrag, de huidige staat en de verkoopbaarheid van het voorwerp. Door gebruik te maken van méér dan 100 verschillende categorieën officiële CBS indexcijfers en een gewogen beoordelingsfactor kan met het DIA-algoritme een goed onderbouwde dagwaarde worden berekend. Hierdoor hoef je niet langer 'appels met peren' te vergelijken.

 

Taxeer via ons - volledig anoniem (voor verzending is alleen jouw e-mailadres nodig) - méér dan 10.000 verschillende gebruiksvoorwerpen. Vul jouw gegevens in op het aanvraagformulier en klik op verzenden. Vervolgens betaal je de door ons gemailde factuur en ontvang je binnen 24 uur jouw inboedeltaxatierapport. Wil je eerst eens een taxatie op proef? Geen probleem! Je kan onze service gratis uitproberen op onze taxatiedagen, elke woensdag van 10 tot 11 uur.

 

 

1_vul_jouw_inboedel_taxatie_gegevens_in
betaal_de_door_ons_gemailde_factuur_voor_de_inboedel_taxatie
ontvang_binnen_24_uur_jouw_inboedel_taxatie_rapport

 

Op het aanvraagformulier krijgt elk te taxeren voorwerp één invulregel waarop alle benodigde onderdelen worden beschreven. Houd altijd de onderstaande volgorde aan en plaats tussen de verschillende onderdelen een # (hashtag). Zo blijft het voor ons en voor jou duidelijk wat je wil laten taxeren. Hieronder zie je een voorbeeld invulregel met hashtags (#) en een beschrijving van de verschillende voorwerp onderdelen. Voor een uitgebreide uitleg over de verschillende onderdelen zie 'veelgestelde vragen'.

 

 

voorbeeld_invulregel_bij_een_inboedel_taxatie_rapport

 

 

Bekijk hieronder een voorbeeld van een reeds ingevuld aanvraagformulier.

 

voorbeel_ingevuld_aanvraagformulier_voor_een_inboedel_taxatie_rapport

 

 

In het inboedeltaxatierapport wordt elk voorwerp ingedeeld, beoordeeld, met het DIA-algoritme berekend en daarna uitgebreid schriftelijk vastgelegd. Zie hieronder de uitkomst van de bovenstaande eerste invulregel zoals die daarna is uitgewerkt in het inboedeltaxatierapport.

 

 

voorbeeld_getaxeerd_en_uitgewerkt_voorwerp_inboedeltaxatierapport

 

 

werkwijze online inboedeltaxatie via foto's

 

Nieuw is bij ons de inboedeltaxatie via foto's. Tot wel 100 verschillende voorwerpen met je mobieltje fotograferen en aan ons doormailen. De foto's moeten wel op dezelfde dag worden gemaild en mogen via meerdere mails (wel via hetzelfde e-mailadres) aan ons worden verzonden. Eenvoudiger kan het niet! Wij zullen zelf een realistische inschatting van de aankoopdatum en het aankoopbedrag maken, daarnaast kunnen wij de specifieke kenmerken (conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid) prima via de foto’s beoordelen. Alle voorwerpen die op de foto’s staan worden door ons benoemd en beoordeeld.

 

 

1_mail_jouw_foto's_en_opmerkingen_naar_ons_door
2._betaal_de_door_ons_gemailde_factuur
3_ontvang_binnen_24_uur_het_taxatierapport

 

 

Mail je foto's (maximaal 1 mb per stuk) naar info@boedeltaxateur.nl, wij zullen daarna zorgdragen voor een snelle verwerking. Ons vaste tarief voor de online inboedeltaxatie via foto's is €175 incl. btw.

 

 

KALENDER

 

gratis_proberen_op_onze_inboedel_taxatie_dagen

NIEUWS

 

Vanaf 1 juni 2018

 

1 december 2017

 

31 januari 2016

 

NIEUW

inboedeltaxatie via foto

© 2005 - 2018 Deze website is onderdeel van GIES B.V. | Privacyverklaring (AVG)