GRATIS PROBEREN

 

 

Ons team van experts heeft een module ontwikkeld waarmee nieuwe klanten onze expertise kunnen testen. Hoe? Heel eenvoudig. Vul hieronder vrijblijvend de gevraagde gegevens in en ontvang binnen 48 uur een gratis taxatie. Lees eerst de instructies!

 

Je kan 1 keer per 60 dagen gebruik maken van deze gratis service.

Let op! Wij taxeren geen sieraden, kunst of antiek.

Vul in

 
 

REVIEWS

 

Ik zat midden in een vechtscheiding. Als ik A zei, dan zei mijn ex B, en omgekeerd. Wij moesten onze inboedel nog verdelen en hadden daar een lijst voor gemaakt met al onze spullen. Toen wij die spullen 'naar geld' wilden gaan waarderen, ontstonden er weer meningsverschillen. Mijn spullen vond zij veel meer waard dan haar spullen...en omgekeerd. De advocaten schreven hierop natuurlijk weer hun (veel te) dure brieven. "Handen vol geld kost je dat!". Een beetje Googlen naar boedeltaxaties bracht mij bij de website van Boedeltaxateur.nl. Voor een paar tientjes krijg je een onafhankelijk rapport met realistische dagwaarden. Mijn ex ging akkoord met deze onafhankelijke dagwaarden. De verdeling was binnen 1 uur geregeld.

Benny Mooi

 

Alkmaar

ONZE EXPERTISE

 

 

Taxatie mogelijk van meer dan 5.000 verschillende voorwerpen met officiele consumentenprijsindex cijfers (CPI). Maak gebruik van de expertise van onze experts. Vul zelf de gegevens in op het formulier, dan berekenen wij ook al jouw spullen naar realistische dagwaarden. Bekijk het voorbeeld rapport.

WIJ ZIJN BEREIKBAAR

 

Kamperfoelieplein 2,

2563 HW Den Haag

info@boedeltaxateur.nl

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

FOLLOW US (tijdelijk buiten gebruik)

© 2017 Boedeltaxateur is powered by GIES bv