aanvraagformulier

 

Taxeer via ons - volledig anoniem (voor verzending is alleen jouw e-mailadres nodig) - méér dan 10.000 verschillende gebruiksvoorwerpen. Vul hieronder jouw gegevens in op het aanvraagformulier en klik op 'Verstuur'. Vervolgens betaal je de door ons gemailde factuur en ontvang je binnen 24 uur jouw inboedeltaxatierapport.

 

Op de online taxatiedagen kan je gratis jouw spullen laten taxeren. Je kunt dan per verzending slechts één voorwerp (één invulregel) met het onderstaande aanvraagformulier mailen. Dit mag je op de taxatiedagen binnen de gestelde tijd zo vaak doen als je wil. Zorg ervoor dat al jouw 'gratis' taxatie aanvragen op de taxatiedagen altijd tussen 10 en 11 uur bij ons binnenkomen. Je krijgt de getaxeerde dagwaarde later op de dag via e-mail. Probeer het gewoon eens gratis uit!

 

Bekijk een voorbeeld ingevuld aanvraagformulier. Mail ons even als je toch nog vragen hebt over het invullen van het aanvraagformulier, wij helpen je graag verder.

 

Let op! Via ons bereken je met het DIA-algoritme méér dan 10.000 verschillende gebruiksvoorwerpen naar dagwaarde, met uitzondering van kunst, antiek en (lijf)sieraden. Bekijk de lijst met voorwerpen die wij afgelopen maanden hebben getaxeerd; 'Wat is de waarde van mijn ... ?'

invullen

Wij zijn van 17 juli tot 7 augustus op vakantie. Je kan je aanvraag gewoon insturen, wij zullen echter de gegevens voor het inboedeltaxatierapport pas na de vakantieperiode verwerken. Dit geldt ook voor de aanvragen op de taxatiedagen.

Gratis uitproberen met elke keer één invulregel op één van de taxatiedagen (toezending tussen 10 en 11 uur)
Volledig erkend inboedeltaxatierapport (maximaal 100 invulregels in één keer verzenden) voor €125 inclusief btw
 
vandaag
1 maand geleden
ik kies zelf een peildatum (hieronder invullen)
 
 
 
 
 

© 2005 - 2018 Deze website is onderdeel van GIES B.V. | Privacyverklaring (AVG)